Онлайн-конференція з учителями початкових класів та вихователями ГПД.




 5 серпня на платформі Google Meet відбулася онлайн-конференція з учителями початкових класів та вихователями ГПД. У ході зустрічі методистом початкової освіти Валентиною Заторжинською наголошено на методичних рекомендаціях МОНУ про особливості викладання предметів у 1 - 4 класах у 2020 - 2021 навчальному році та організації роботи груп продовженого дня; звернуто увагу на відповідні нормативно-законодавчі документи, які регламентують діяльність початкової школи; опрацьовані питання оцінювання навчальних досягнень учнів НУШ та 4 класу; розглянуті вимоги до ведення класного журналу.

Головами методичних об'єднань учителів 1 класів Ларисою Христофор, учителькою Малієвецької гімназії, 2 класу - Надією Сіркізюк, учителькою Дунаєвецької ЗОШ № 3, 3 класу - Наталією Мельничук, учителькою Зеленченської гімназії, 4 класу - Наталією Стиран, учителькою Дунаєвецької ЗОШ № 3 презентовані типові навчальні плани для 1 - 3 класу НУШ та 4 класу; звернуто увагу на кількість і методику проведення діагностичних робіт у 2, 3 класах та контрольних робіт - у 4 класах. Голова МО вихователів ГПД Наталія Розова надала методичні поради щодо організації роботи вихователів ГПД.
У роботі конференції взяли участь голови шкільних методичних об'єднань учителів початкових класів та вихователів ГПД, класоводи, керівники ЗЗО Дунаєвецької міської, Дунаєвецької селищної та Смотрицької селищної громад.https://drive.google.com/file/d/1hdOpCSYojpG0vnIOQTAhdqCdFl8Dlgbj/view?usp=sharing

Комментарии