Співпраця вчителів з ЦПРПП



Сьогодні, 21 січня, завершився калейдоскоп січневих зустрічей для вчителів початкового навчання, які організовувались відповідно до плану роботи ЦПРПП у тісній співпраці із членами методичного активу педагогів Дунаєвецької міської ОТГ. Педагогічна гостина сьогодні зібрала учителів, які працюють із четвертокласниками. Консультант ЦПРПП окреслила орієнтири для вибудовування професійної траекторії розвитку, зупинившись на затвердженому професійному стандарті вчителя початкової освіти. Було анонсовано про старт обговорення електронних версій підручників для 4 класу, початок реєстрації на сертифіцацію вчителів. Доповнила питання сертифікації вчитель Дунаєвецького НВК О.Цасюк, яка успішно пройшла сертифікацію у 2020році.

Запропонувала свої консультації у підготовці до сертифікації Валентина Заторжинська, яка наразі є експртом з проведення сертифікації, а також побажала успіхів у проходженні цього педагогічного випробовування усім педагогам.
Наталія Стиран, член методичного активу учителів Дунаєвецької міської ради зупинилась на особливостях організації освітнього процесу в ІІ семестрі 4 класу. Наталія Миколаївна відповіла на усі запитання, які були залишені на Електронній дошці Linoit колегами.
О.Мелешко, учитель 4 класу Рахнівської гімназії, ділилась досвідом роботи з формування творчих здібностей, мислення учнів початкових класів шляхом використання інтерактивних технологій. "Бортовий журнал", "Кластер", "Карусель", "Т-таблиці", "6 W" , "Діаграма Венна" та інші методи були представлені колегам.
Щиро дякуємо за співпрацю усім присутнім. До нових зустрічей. Чекаємо на ваші запити та пропозиції!

Комментарии